FRIIDRETTSBANEN ER GODKJENT

Postet av Birkenes IL - Friidrett den 29. Nov 2022

Det var med stor glede vi mottok testrapport i dag! Friidrettsbanen ble kontrollmålt og tilfredsstiller de idrettsfunksjonelle egenskapene til kunststoff for friidrett, står det å lese i rapporten. 


Nydelig å få det bekreftet at friidrettsbanen tilfredstiller kravene!
Det er med stolthet vi kan se tilbake på vel utført arbeid sammen med de dyktige entreprenørene, med ivrige og engasjerte fagfolk! En stor takk for vel gjennomført prosjekt til Ivre Anleggsservice, Holbæk Anlegg as, Velde Asfalt As , avd Agder og PST Sportsanlegg! Alt levert til avtalt tid!


Og for å få realisert en renovering av friidrettsbanen i Birkenesparken var det behov for økonomisk støtte. Den støtten ble stor! Det er så fantastisk at bygdas bank Birkenes Sparebank, Svalandsgubben, Birkenes kommune og Birkenes Idrettslag ville være med på denne renoveringen, som ble en total forvandling!


🇳🇴 Gratulerer med ny friidrettsbane! 🇳🇴


BESØK FRA FLEKKEFJORD - Ønsket å se Birkenesparken

Postet av Birkenes IL - Friidrett den 30. Sep 2022

I dag kom det fint besøk fra Flekkefjord til Birkenes Idrettspark. De ønsket å se Birkenes Idrettslag sine satsninger generelt og kunstgressbanen og den nyrenoverte friidrettsbanen spesielt. Hyggelig når vi kan dele av våre erfaringer fra bygging og drifting av både kunstgress- og friidrettsbane.FØRSTE INTERVALLTRENING

Postet av Birkenes IL - Friidrett den 29. Sep 2022

Arvid Falander (f.v.) leder første intervalløkt på den nyrenoverte friidrettsbanen.

Første intervalltrening gjennomført på friidrettsbanen, 29. september 2022.
Etter ei oppvarmingsrunde i lysløypa ble det løpt 6 intervaller. Effektiv og hyggelig treningsøkt gjennomført på 45 minutter.
Velkommen neste torsdag kl. 18 - det er plass til enda flere!


OVER ALL FORVENTNING - Over 40 barn og ungdom

Postet av Birkenes IL - Friidrett den 19. Sep 2022

Det var over all forventning at det kom så mange barn å ungdom på den første friidrettstreningen. Den ny renoverte friidrettsbanen innbyr til trening!

Fantastisk å se at det kom over 40 barn og ungdom på friidrettstrening i dag. Det var fine forhold! Sol og god stemning, selv om det ble litt kø foran lengdegropa og kulestøt. Videre fremover tenker vi å dele inn i flere grupper, for at hver og en skal få mer tid til øvelsene.
Velkommen neste mandag mellom kl. 18 og 19.