BLI MED PÅ FRIIDRETT I BIRKENESPARKEN HVER MANDAG!

Postet av Andreas Emil Hansen den 3. Sep 2024

Det er friidrettstrening i Birkenesparken hver mandag, klokken 17:00 til 18:00. Det er inndeling i aldersgrupper, fra 2. til 4. trinn og 5. til 8. trinn. For å bli med på treningen for barn og ungdom kan du møte opp ved garasjen under kiosken, og kontakte Grethe Espegren. Dersom du ønsker å komme i kontaqkt med oss først, send gjerne en e-post til birkenes.friidrett @ gmail.com Ungdomspartiet trener også på mandager og er lagt opp for utøvere fra 9. trinn og oppover. Treningen starter klokken 17:30 og varer til 19:00. Kontakt trener Frank R. Hansen eller Øystein K. Matre, for å høre mer om opplegget.

For å være med på friidrettstrening må du være medlem i Birkenes Idrettslag, og for tiden koster det kr 150.- pr år. Friidrettsgruppa har ingen treningsavgift. 

Det er fult mulig å kun delta på treningene, men det vil også bli mulighet for å delta på stevner.

Friidrettsanlegget til BIrkenes IL ble renovert i 2022, og vi har sett at mange har fått økt interesse for å bli med på trening. Vi har gode fasiliteter og nytt utstyr. I tillegg til engasjerte trenere.

Intervalltrening hver mandag kl 19:00. Oppmøte på friidrettsbanen. Her møter du Arvid Falander som er trener og kontaktperson.

Anbefaler å følge med på https://www.facebook.com/birkenesilfriidrett


Velkommen til friidrettstrening!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.